Alerta! Ús de determinats models de contractes de compra venda y productes aseguradores

Hem detectat que hi ha algunes organitzacions que estan facilitant models de documents aconsellen procediments que podrien constituir vulneració de la normativa en matèria de consum 

Alguns dels models d'impresos que circulen podrien infringir la normativa vigent.  La seva utilització en operacions de compra-venda, en cas de conflicte, podríen suposar l'obertura d'expedients sancionadors.

Recordeu que l'associació va consensuar amb l'administració uns models de document de contracte ajustats a la normativa, segons les operacions a documentar: compravenda, comissió de venda.

Us recomanem que els utilitzeu per evitar mals majors. 

En cas de discrepància amb un client, si la documentació es correcta i ben complimentada, podrem limitar el cas, just al contingut de la reclamació. Si, en canvi, els documents no són correctes, ens exposem que, a més del conflicte amb el client, hagim d'afrontar un expedient sancionador.

Assegurances garanties

També us advertim en la conveniència d'assessorar-vos en matèria d'assegurances de garanties en la venda de vehicles d'ocasió. Hem detectat que hi ha s'estant oferint productes amb unes cobertures presumptament magnífiques. Sigueu prudents i contrasteu la informació. Alguns no són tan magnífics com us els presenten i amaguen "paranys" que només es descobreixen quan apareix el conflicte, cosa que acaba suposant un maldecap i perjudici econòmic pel compravenda.

Si teniu dubtes, no dubteu en trucar a l'associació i us informarem.

US RECOMANEM: Que tingueu la màxima cautela. Si no esteu segurs, aviseu a l'associació i informeu de la vostra experiència. Ben segur que ens ajudarà a preveure problemàtiques i poder advertir als associats.