Fecavem organitzem la jornada “Retornant a la normalitat” en el marc de l’Automobile Barcelona’21

La jornada del Projecte Talks,  tindrà lloc  el 4 d’octubre, aprofitant el marc del Saló “Automobile Barcelona”, a partir de les 9 del matí. Pretén donar el tret de sortida a una nova etapa de normalitat i recuperar la presencialitat.

Entre els ponents, el conseller d’empresa, el conseller d’Empresa Roger Torrent i el president de Foment Josep Sánchez Llibre.

La Patronal Catalana de la Distribució d’Automoció, Fecavem, celebra el retorn progressiu a la normalitat. Així doncs, en el marc del saló Automobile Barcelona, hem programat per als associats,  la sessió ‘Recuperem la normalitat’ en una nova jornadadels nostres esmorzars Automobile Talks. En aquesta ocasió, el format serà doble: presencial i en streaming. El registre és gratuït i encara queden places per assistir de forma presencial.

D’altra banda, us avancem el detall de tota l’agenda prevista. Una dotzena de ponents passaran per aquesta jornada que comptarà amb el conseller d’Empresa, Roger Torrent; el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; el president de Faconauto Gerardo Pérez; l’economista Fernado Trias de Bes, entre d’altres. El tret de sortida el donarà el president de la nostra patronal Fecavem, Jaume Roura, i la presentació anirà a càrrec de la periodista Núria Casas. Descarregueu-vos l’agenda al peu de notícia.

Apunteu les coordenades!
Dilluns 4 d’octubre de 2021
Horari: obertura de portes a les 9h, fins a les 13h

Accés: entrada gratuïta, limitada a l’aforament permès per la Covid-19 

 

INSCRIVIU-VOS


AGENDA/PROGRAMA