OLOT MOTOR SA, guardonat de nou amb el Premi Nissan Global Award 2023

El premi li ha estat entregat, per dotzena vegada, per Bruno el conseller Director General> de Nissan Iberia, que ha destacat l’excel·lència del seu concessionari.

Ho ha publicat el web corporatiu de notícies de NISSAN, el premi li ha estat atorgat per ser el concessionari més premiat del món i en l’article destaca les qualitats d’OLOT MOTOR, i fa un petit repàs de la trajectòria de la marca, incloent declaracions de Bruno Marcelli i el gerent d’Olot Motor, Jordi Teixidor.

A continuació, us transcrivim el continbut de la notícia:

OLOT MOTOR, concessionari oficial Nissan a Olot (Girona) ha estat guardonat amb el premi que acredita aquesta concessió com a guanyadora del premi Nissan Global Award 2023 per dotzena vegada. Aconseguir aquest premi és molt difícil, ja que no només exigeix superar el percentatge de la mitjana nacional de vendes en tots els canals, sinó que també exigeix els millors índexs de satisfacció dels clients.

El premi Nissan GLOBAL Award és un trofeu de NISSAN GLOBAL que reconeix les concessions guanyadores com les millors de l’any entre les millors de la Xarxa Nissan al món. Per això, rebre aquest premi va més enllà del lliurament d’un trofeu; suposa mostrar-se davant de tots amb el distintiu que acredita el concessionari com l’elit de la Xarxa Nissan. Per tant, podem dir que OLOT MOTOR és un dels millors concessionaris de Nissan al món i el concessionari Nissan que més premis acumula al món, en total 12.

Els números d’OLOT MOTOR són molt clars. Han aconseguit un 10 en satisfacció en vendes i un 9,3 en postvenda. No és fàcil assolir un 9, però aconseguir un 10 com ho ha fet OLOT MOTOR és sinònim d’excel·lència.

El gerent d’OLOT MOTOR, Jordi Teixidor va comentar: “És la dotzena vegada que guanyem el premi i som el concessionari més premiat de tot el món a la marca Nissan. És un orgull per a tots els que treballem en aquest grup encapçalar el rànquing de l’elit dels premis Nissan. Estar al tren de cap d’una marca innovadora com Nissan representa per a nosaltres molt. En el nostre dia a dia pensem en els clients Nissan, no hi ha secrets en aquest sector, i aquest premi ens anima encara més per seguir per aquest camí.”.

En l’acte d’entrega, Bruno Mattucci ha declarat que: “Nissan es troba en una profunda transformació amb un propòsit clar que és enriquir la vida dels ciutadans a través de la innovació” i afegeix “avui és un dia molt especial perquè tenim moltes coses a celebrar, el 90è aniversari de la marca i els resultats que confirmen la progressió de Nissan en l’electrificació,  ja que més del 90% dels vehicles que venem avui dia a Espanya ja són electrificats.”.

Bruno Mattucci va dir que “malgrat les incerteses no només del consumidor sinó del context geopolític i econòmic, hi ha clares oportunitats de desenvolupament: antiguitat del parc i electrificació“. L’electrificació no només és una de les millors palanques de creixement del mercat de l’automoció, sinó també per a l’economia espanyola, a més de ser la porta d’entrada cap a una nova tendència que marcarà l’esdevenir del sector de l’automòbil en els pròxims anys: la mobilitat autònoma.

Bruno Mattucci va apostar: “Des de Nissan abordarem tots aquests reptes amb una gamma totalment renovada i electrificada, amb una clara aposta pel client i les seves necessitats i amb una Xarxa de Concessionaris tan eficaç i potent com OLOT MOTOR”.

En clau local, el conseller Director General> de Nissan Iberia va comentar “Espanya, Girona i Olot estan per sota de la mitjana europea de vendes 22 per cada 100 habitants. Espanya està en 18 i Girona i Olot estan en 11-12 per cada 100 habitants. En països tan propers com França o Itàlia estan en 25 vendes per cada 100 habitants. Per tant, tenim recorregut en aquest territori i molta feina per a OLOT MOTOR.“.

En definitiva, en aquesta arrencada del 2023, Nissan torna a accelerar amb les següents dades:

  • En el període Gener-Octubre hem crescut a Espanya un 36,3% enfront del 18,5% del mercat.
  • Més del 90% dels crossovers Nissan que hem venut ja són electrificats.
  • 1 de cada 3 QQ o X-Trail venuts ha estat amb la tecnologia exclusiva d’ e-POWER.
  • Girona creix un 12% i Nissan ho fa a un ritme del 42% a la província.
  • A Olot, el mercat creix un 13% en el que va d’any i Nissan ho fa a un ritme del 27%.

# # #

Sobre Nissan a Espanya
Nissan compta amb dos centres de producció a Espanya: a Àvila, on fabrica components per a les plantes de l’Aliança Renault-Nissan-Mitsubishi, i a Los Corrales de Buelna (Cantàbria), on produeix peces per a models Nissan com el Qashqai o el Juke i per a altres clients industrials. A més, té un centre d’R+D per a tot Europa basat en Barcelona, ciutat en la qual es troba la seu comercial per a Espanya, país en el qual Nissan lidera la mobilitat elèctrica i el segment crossover. Nissan compta amb una xarxa de gairebé 200 punts de venda i postvenda que donen cobertura a tota la península ibèrica. Més d’un milió de vehicles Nissan circulen per les carreteres d’Espanya.

Enguany, Nissan compleix 90 anys de passió i innovació per la mobilitat, impulsada pel seu ADN Japones i la seva mentalitat de “fer el que altres no s’atreveixen a fer”. Des de la seva fundació el 1933, aquest esperit audaç ha inspirat Nissan i generacions dels seus empleats a superar els límits de la innovació, enriquint la vida de les persones per crear un món més net, segur i integrador. 

http://www.newsroom.nissan-europe.com/es/
Instagram: https://www.instagram.com/nissanesp/
Twitter/X: https://twitter.com/Nissan_ESP
Facebook: https://www.facebook.com/NissanESP
Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/nissan-empresas/
Youtube: https://www.youtube.com/NissanEspana

Accés a la notícia original: Bruno Mattucci entrega a OLOT MOTOR (Girona) el premio Nissan Global Award como el concesionario Nissan más premiado del mundo (nissannews.com)