CORVE fa entrega de la 5a edició dels Premis als millors alumnes dels cicles d’automoció a l’Institut Narcís Monturiol de Figueres

S’ha atorgat el reconeixement als 3 millors alumnes dels cicles de grau mig i al millor alumne de grau superior.

El 20 de maig ha estat el torn de l’Institut públic Narcís Monturiol de Figueres per a l’entrega de la 5a edició dels Premis que CORVE atorga per a incentivar la formació professional d’automoció.

 

L’acte fou presidit pel Director del centre, Albert Masoliver, Lluís M. Blanch, vicepresident de CORVE, i el representant de l’empresa AD BOSCH, Sr. Frederic Ruíz.

 

El director ha obert l’acte felicitat els alumnes fent esment de la importància que una entitat privada participi i reconeixi la tasca dels professors i l’esforç dels alumnes implicant-se en la formació i en l’acció concreta per als joves cap a la formació professional d’automoció. Lluís M. Blanch ha afegit que una bona formació de base és la clau per al seu èxit professional i que les empreses necessiten talents i persones disposades a formar part dels equips professionals dels tallers i desenvolupar-hi la seva trajectòria professional.  Els tutors dels alumnes també han manifestat el seu respecte per als alumnes per la seva actitud i predisposició per aprendre i acceptar els reptes. El Sr. Ruiz, els ha fet indicat la importància de continuar la formació post acadèmica per actualitzar-se i poder afrontar els canvis tecnològics, posant com a exemple Eina Digital com a centre de referència en aquest tipus de formació.

 

Els alumnes premiats al cicle de grau mig varen ser: 1r. premi, per a Iker Martínez Verdú, 2n premi, per a Iker Martínez Verdú, i 3r premi per a Sergi Tomas Sanchez. El premi a Grau Superior ha estat per a l’alumne Martí Descamps Quera

 

El premi ha consistit en un diploma que acredita la distinció, una caixa d’eines i un val d’Ad Bosch. El val d’AD és per fer un curs de formació tècnica-professional al centre de formació  del grup, Eina Digital.