CORVE obre la 1a edició de l’entrega de Premis als millors alumnes del cicle de manteniment de vaixells.

S’inaugura la iniciativa a l’Escola Nàutica de l’Institut de Sant Feliu de Guixols.

CORVE després de 4 edicions reconeixement els alumnes dels cicles d’automoció, ha ampliat enguany la distinció als alumnes dels cicles de nàutica, activitats que també formen part de la seva associació.

La primera edició dels premis s’ha inaugurat a l’Escola Nàutica de l’Institut de Sant Feliu de Guíxols i s’ha fet amb la presència del  pel seu Director,  Sr. Xavi Rio, el vicepresident de CORVE i president de nàutica, Sr. Joaquim Casas. També ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sant Feliu, Sr. Carles Motes, la Regidora d’Educació de l’ajuntament i l’inspector del Centre.

El director ha manifestat la seva satisfacció i ha posat en relleu  el fet  que CORVE  que representa el sector empresarial i privat s’impliqui en la formació pública indicant-los als alumnes la seva importància. El Sr. Casas, en la seva intervenció els ha felicitat per haver escollit el cicle i ha destacat la importància de la formació de nous talents que són el futur per les seves indústries i la seva continuïtat. És fonamental arribar a l’empresa amb una formació prèvia que permet una progressió professional més ràpida. Ha insistit en que són el planter per assegurar el futur dels tallers nàutics.

Els alumnes premiats varen ser: 1r. premi, per a ADRIÀ  RODRÍGUEZ CORPAS, 2n premi, per a MARC EXPÓSITO NAVARRO, i 3r premi per a ROGER PAGÈS MARIMON

El premi ha consistit en un diploma que acredita la distinció i una caixa d’eines.