CORVE DISTINGEIX ALS MILLORS ALUMNES DE CICLES FORMATIUS D’AUTOMOCIÓ DE L’INSTITUT BAIX EMPORDÀ DE PALAFRUGELL

Es varen premiar els 3 millors alumnes del Cicle de Grau Mig d’electromecànica de vehicles.

L’associació assumí el 2019 el compromís de reconèixer els millors alumnes que acaben el cicles formatius. Pretén que aquest premi ja consolidat sigui un incentiu per als alumnes dels cicles, per demostrar que el treball, l’estudi,  la dedicació i la responsabilitat tenen resultats positius.

 

L’acte va tenir lloc a Palafrugell, la Sala d’Actes de l’Institut Baix Empordà i hi van assistir tots els alumnes del cicle d’Electromecànica. Va ser president pel seu Director, Sr. Joan Borromeu, el president de CORVE, Sr. Jordi Solà i el representant de l’empresa AD BOSCH, Sr. Frederic Ruíz. Tots tres varen adreçar-se als alumnes per posar en valor l’objectiu de l’acte i invitant als aspirants del proper any a treballar per millorar. Assolir un ofici i mantenir-lo és està disposat a fer formació continua, indicant-los que un bon operari no deixa mai de formar-se si vol poder resoldre les situacions amb eficàcia i projectar-se professionalment.

 

Els alumnes premiats varen ser: Isam Dani Bitit, Max Massaguer Moreno i Robert Viorel Pavelescu.

 

El premi ha consistit en un diploma que acredita la distinció, una caixa d’eines i un val d’Ad Bosch. El val d’AD és per fer un curs de formació tècnica-professional al centre del grup, Eina Digital.