CORVE DISTINGEIX ALS MILLORS ALUMNES DE CICLES FORMATIUS D’AUTOMOCIÓ DE L’INSTITUT NARCÍS MONTURIOL DE FIGUERES

Es varen premiar els 3 millors alumnes del Cicle de Grau Mig i el millor alumne de Grau Superior.

 El premi s’instaurà el 2019 amb l’objecte de premiar l’esforç, actitud i aptitud dels alumnes al finalitzar el cicle formatiu.  L’associació pretén que el premi consolidat sigui un incentiu per als alumnes dels cicles, per demostrar que el treball, l’estudi,  la dedicació i la responsabilitat tenen resultats positius.

L’acte va comptar amb la presència de tots els alumnes dels cicles i va estar presidit pel Director de l’Institut, el president de Corve, el Cap de Departament d’Automoció, el tutor i el Representant del Grup AD. Els alumnes de grau mig premiats varen ser Aymane El Malti Zizaoui, Rachid Ben Brahim i Hosni Irhzar Tamuh que varen rebre el 1r, 2n i 3r premi respectivament i de Grau superior l’alumne distingit va ser Christof Bosbach.

Han estat premiats amb un diploma que acredita la distinció, una caixa d’eines i un val d’Ad Bosch,  per fer un curs de formació tècnica-professional al centre Eina Digital.

En les seves intervencions, tan Jordi Solà, president de CORVE, com Albert Masoliver, el president de l’institut, Manel Palmada, tutor i Fede Ruiz, representant d’AD Bosch, varen mostrar la seva satisfacció i destacar la importància del premi tan per al centre, per als alumnes i el sector, ja que la iniciativa contribueix a millorar el nivell dels alumnes que treballen i s’esforcen en assolir una molt bona formació. Jordi Solà va agrair a l’equip docent el treball realitzat i a AD Bosch la seva participació, cosa que sens dubte es bo per al sector ja que el sector necessita joves talents formats a les seves plantilles