CORVE entrega la 5a Edició dels Premis als millors alumnes del cicle d’Automoció a l’Institut Baix Empordà

S’ha premiat als 3 millors alumnes de la promoció 2024.

Continuant amb el compromís assolit al seu dia, s’ha celebrat l’acte d’entrega dels Premis als millors alumnes de Cicles de Grau Mig d’Electromecànica, a l’Institut Baix Empordà de Figueres.

L’acte president pel seu Director,  Sr. Joan Borromeu, el president de CORVE, Sr. Jordi Solà i el representant de l’empresa AD BOSCH, Sr. Frederic Ruíz.

El director ha destacat un cop més, en la importància que CORVE  que representa el sector s’impliqui en la formació i  col·labori amb el centre en la incentivació dels alumnes cap a la formació professional d’automoció. El president de CORVE, els ha expressat la importància de l’aprofitament de la formació al centre com a puntal per una bona trajectòria professional a les empreses, destacant que són el futur per una bona continuïtat de la qualitat del servei dels tallers. El Sr. Ruiz, els ha fet indicat la importància de continuar la formació post acadèmica per actualitzar-se i poder afrontar els canvis tecnològics, posant com a exemple Eina Digital com a centre de referència en aquest tipus de formació.

Els alumnes premiats varen ser: 1r. premi, per a DEREK GIL CALDERON, 2n premi, per a IAN DÍAZ ALARCON, i 3r premi per a KENNETH SALVADOR  RUMBAUA

El premi ha consistit en un diploma que acredita la distinció, una caixa d’eines i un val d’Ad Bosch. El val d’AD és per fer un curs de formació tècnica-professional al centre del grup, Eina Digital.