CORVE ha visitat el Subdelegat del Govern per reclamar solucions al retard de tràmits de trànsit

Des de fa setmanes l’associació ha rebut un degoteig de queixes dels associats pels retards en la resolució de transferències i altres tramitacions.

La problemàtica res remunta a l’any 2019. En aquell moment, un cop constatada la situació i l’origen CORVE va adreçar una carta al Sr. Pere Navarro que va respondre que era coneixedor de la situació i que estava en vies de solució.

Entenem que la pandèmia va frenar les accions, ja que recuperada la normalitat, la Prefectura de Girona continua mancada de personal i malgrat l’exhaustiva dedicació de l’equip que el conforma i que hem constatat, no donen l’abast.

Per això hem reprès les accions  i li hem manifestat al subdelegat la nostra preocupació per la situació. Si bé, sembla que els exàmens de conduir han tornat al seu curs, no ha estat així amb les tramitacions que s’han vist agreujades en els últims mesos.

A la reunió hi havia el Sots-Cap de Trànsit que va explicar com intentaven organitzar la feina, tenint en compte que son els que son, que estan treballant a contrarellotge per atrapar els tràmits i que inclús, estan fent algunes hores extres. Que a Girona hi ha un problema d’ocupació de les vacants, ja que per qüestions econòmiques i culturals, els opositors no trien aquesta plaça i si la trien, per qüestions familiars, quan poden intenten tornar a les seves demarcacions.

En definitiva, la clau està a la Direcció General que és qui ha de proveir les vacants. És per això que el proper pas, es la presentació d’un escrit al Sr. Pere Navarro demanant una solució immediata a una situació que ja s’ha allargat massa en el temps.