Corve reb el II Premi Josep Pallach a empreses per l’educació i el compromís social

La Fundació Josep Pallach en la seva segona edició ha guardonat a Anafric-Gremsa i a CORVE pels mèrits acreditats

El passat 21 d’abril, al Museu del Suro de Palafrugell, va tenir lloc l’entrega del II Premi Josep Pallach a les empreses per l’educació i compromís social seleccionades pel jurat constituït per a escollir el millor projecte presentat.

L’acte va comptar amb la presència de la Sra. Rosa en representació de la fundació, l’alcalde de Palafrugell, representants de CCOO, representants d’ensenyament, membres de la Fundació, guardonats i acompanyats, així com el mateix artista Cyril Torres que va dissenyar l’escultura del premi que es va lliurar.

El Sr. Jordi Solà, president de CORVE, associació que enguany ha estat nominada i guardonada, va manifestar la seva satisfacció del premi que sens dubte és un incentiu per continuar treballant en la mateixa línia col·laborativa per l’educació de les persones i el compromís social.

La Fundació Pallach és una institució nascuda en memòria de qui fou escriptor Josep Pallach que sempre es va manifestar en favor de l’educació de les persones i el valor de la formació al llarg de la vida. El lema de la fundació és: “Tothom educa, s’educa tothom; fem xarxa” i la seva tasca està centrada en fomentar els valors que donen lloc al premi rebut.