La Secretària General de CORVE, Sra. Assumpció Brujats, reb una felicitació individual tipus A en el Dia de les Esquadres.

La felicitació és el resultat de la col·laboració de CORVE en la recerca de conductors fugats i difusió de comunicats per a la identificació i prevenció de delictes

Mossos d’Esquadra  ha celebrat a Girona el Dia de les Esquadres.  Es tracta d’una celebració que ve celebrant-se des de fa anys i que enguany ha retornat a la celebració local a la regió policial de Girona que aquest any celebra els 25 anys del seu desplegament.

L’Inspector en cap de l’Àrea Regional de Girona, ha fet un parlament fent esment de la doble celebració. L’inspector ha fet un recorregut per la història del desplegament,  posant de relleu el treball de les diferents àrees en que es divideix el cos: unitat canina, trànsit, investigació criminal i recerca… No obstant això, aquest any han fet una menció especial a la Unitat de Recerca i investigació criminal, que a Girona compta amb una seu molt important, projectant un vídeo del seu treball i el seu paper en la societat, en atenció a les víctimes i  identificant els delinqüents per que siguin detinguts.

Un dels actes centrals de la diada és l’entrega de felicitacions i condecoracions a persones civils, d’altres cossos policials de l’estat i internes a persones de l’administració del cos i a membres del cos de mossos, per mèrits propis, col·laboració o trajectòria personal que d’acord amb les bases que ho regulen mereixen ser distingits.

En aquest acte, cal destacar que la Sra. Assumpció Brujats, secretària general de l’associació ha rebut una felicitació pública individual tipus A. Aquesta felicitació respon a la tasca que desenvolupa com a contacte a l’associació per a la recerca de vehicles donats a la fuga, així com la difusió de comunicats que a petició de Mossos es traslladen als associats per al de poder identificar a conductors que han omès l’auxili o inclús altres delinqüents per estafes a empreses.

La menció, però és el resultat de la complicitat de les empreses associades que s’han implicat i han participat responent amb rapidesa les alertes enviades per l’associació, facilitant informació de gran vàlua que han ajudat a resoldre molts casos.

No hi ha dubte  que és un agraïment del Cos de Mossos d’Esquadra a tota la comunitat de CORVE que ha estat rebuda amb molta satisfacció i que CORVE vol compartir amb tots els associats.