Corve renova l’Acord de Col·laboració amb Montepio Girona

L’acord, signat aquest dijous, 30 de novembre, té com a objectiu oferir als socis de CORVE un tracte preferent de MONTEPIO GIRONA, tan en els serveis de GO Certificats com en els serveis de la Mutualitat. 

Jordi Solà i Carles Aurich presidents de CORVE i MONTEPIO GIRONA respectivament, varen coincidir que el document signat millora les condicions de l’anterior acord i que és un acte molt important ja que es tracte de dues entitats gironines que donen serveis de proximitat, tracte personal  i són part del teixit econòmic gironí.

Montepio Girona, no és una companyia d’assegurances mercantil, és una mutualitat d’assistència sanitària i d’accidents, que va nèixer el 1929, de la necessitats dels conductors de poder disposar d’uns serveis arrel de l’estat, sobretot els xofers professionals que necessitaven una sèrie de cobertures sanitàries i legals en els seus desplaçaments.

Els mutualistes són part de l’entitat i gaudeixen d’uns serveis d’assistència sanitària, accidents… d’acord amb el que contractin.

Montepio Girona és centre Mèdic Oficial acreditat per l’expedició de certificats mèdics: conduir, armes…  i  per tant tramita la renovació dels carnets de conduir.

L’acord contempla descomptes i/o tracte preferent tant com a Centre Mèdic Oficial, com a Mutualitat d’assistència Sanitària i desenvoluparà unes tarifes especials en cadascun dels productes destinats als associats de CORVE, tan des del punt de vista empresarial, com privat.