CORVE celebra la seva trobada Anual i entrega del XVè Guardó Narcís Casas i Masgrau

La trobada que ha coincidit amb la celebració del 45è aniversari,  va congregar prop de 200 persones.

El passat 13 de novembre, CORVE va aplegar més de 200 persones a la seva Trobada Anual. La jornada s’ha celebrat un diumenge i ha volgut reunir els associats en un ambient distès, i potenciar la congregació d’empresaris en un ambient familiar, mantenint també la sobrietat d’un acte institucional, que va comptar amb la presència d’autoritats. La benvinguda va ser a càrrec del president Jordi Solà que va ressaltar la capacitat i preparació dels empresaris del sector  davant les noves tecnologies.

L’acte central el va protagonitzar l’acte d’entrega del XVè Guardó Narcís Casas i Masgrau que va recaure en dos empresaris associats, un dels quals ha estat a títol pòstum.

Al Sr. Ricado Roig i Sallent, fundador de l’empresa Nàutic Center SA, li ha estat atorgat el reconeixement a títol pòstum, per la seva emprenedoria,  visió de futur  en  els seus projectes i ampliacions, la seva empenta que el portà des d’una modesta feina a la creació d’una gran empresa nàutica de referència en el sector i la capacitat per implicar els fills i descendència en la continuïtat del negoci.

Al Sr. Narcís Panella i Xifra, de Serveis Panella, l’ha rebut per la seva implicació en la formació, per ser un persistent incansable en buscar camins empresarials, la seva emprenedoria, el seu esperit desinteressat per participar en iniciatives que portin a la millora empresarial i social..

També es va entregar un petit reconeixement als empresaris assistents que complien aquest any 45 anys d’afiliació per la seva fidelitat al costat de l’associació.

L’acte de cloenda va estar a càrrec de la Sra. Maria Josep Porta, representant a la Delegada del Govern de la Generaltat va elogiar el teixit empresarial com un motor de l’economia i va destacar el paper de l’administració de la Generalitat que vetlla per la seva salut.