CORVE entrega la 5a edició dels PREMIS ALS MILLORS ALUMNES DELS CICLES D’AUTOMOCIÓ a MONTILIVI

S’ha premiat als millors alumnes del Cicle d’Electromecànica, el d’Automoció i el de Carrosseria. En total 5 distincions.

L’acte d’entrega de Montilivi ha completat la 5a edició dels Premis als millors alumnes de la promoció del 2024 dels cicles de grau mig i superior  d’Automoció.

 

L’acte presidit pel seu Director,  Ruben Pino, el president de CORVE, Sr. Jordi Solà, el president de la Foeg, Sr. Ernest Plana, el representant de l’empresa AD BOSCH, Sr. Frederic Ruíz i de l’empresa Roberlo, Sr. Jordi Joan

 

El director ha destacat un cop més, en la importància que CORVE  que representa el sector s’impliqui en la formació i  col·labori amb el centre en la incentivació dels alumnes cap a la formació professional d’automoció. El president de CORVE, els ha expressat la importància de l’aprofitament de la formació al centre com a puntal per una bona trajectòria professional a les empreses, destacant que són el futur per una bona continuïtat de la qualitat del servei dels tallers. El Sr. Ruiz, els ha fet indicat la importància de continuar la formació post acadèmica per actualitzar-se i poder afrontar els canvis tecnològics.

 

Els alumnes premiats del Grau Mig d’Electromecànica, han estat: 1r. premi, per a Frank González Prochazka, 2n premi, per a Marc Montero I Peña, i 3r premi per a Luciano Zalazar Allende. Pel que fa al Grau Mig de Carrosseria, s’ha distingit com a millor a Marc Bassà Soler i al Grau Superior, Oriol Benito Guasch.

 

El premi ha consistit en un diploma que acredita la distinció, una caixa d’eines i un val d’Ad Bosch. El val d’AD és per fer un curs de formació tècnica-professional al centre del grup, Eina Digital. Roberlo els ha entregat un diploma