LA COMISSIÓ EUROPEA INVESTIGARÀ L’INCUMPLIMENT DE L’ESTAT ESPANYOL DE LES NORMES COMUNITÀRIES PER PERMETRE LES MALES PRÀCTIQUES DE LES ASSEGURADORES

La Comissió de peticions del Parlament Europeu admet la denúncia contra España per que aprecia problemes relatius a l’aplicació de les normes de la Unió.

La Comissió de Peticions del Parlament Europeu ha admès a tràmit la denúncia contra l’Estat espanyol per que aprecia problemes en l`aplicació de les normes comunitàries. La presidenta de la Comissió de Peticions, Dolors Montserrat, ha demanat que s’investigui el possible incompliment de les normes comunitàries per la permissió de les males pràctiques de les asseguradores en relació als tallers de reparació. A més a més, ha traslladat la denúncia a la Comissió de Mercat Interior i Protecció del Consumidor(IMCO) del Parlament Europeu.

La denúncia es l’expressió del compromís de CETRAA, CONEPA, FAGENAUTO i GANVAM en defensa dels interessos de tots els tallers de reparació, siguin independents, multi marca, serveis oficials o concessionaris. Aquests organitzacions inviten a d’altres del sector que s’uneixin a la denúncia.

No tenim cap dubte que a més dels pes dels arguments legals expressats a la denúncia, la participació i adhesió de tots els associats ha estat molt essent una expressió de la preocupació i desacord dels tallers en les pràctiques manifestes i reiterades que pateixen diàriament per part de les companyies.

CORVE agraeix a les empreses associades la seva implicació en la denúncia reforçant la veu de l’associació en defensa del sector.

Accediu al contingut íntegre de la Nota de Premsa que ha publicat CETRAA conjuntament amb CONEPA, FAGENAUTO i GANVAM i que resumeix a més a més el contingut de la denúncia.

 

Imatge article cedida per Gdpr vector