Narcís Casas Masgrau en la memòria de CORVE

 

La seva petjada és inesborrable: tot un referent i un exemple d’esforç, treball i honestedat

Aquest any commemorem els 25 anys del traspàs de qui fou el president de l’associació CORVE, durant més de 2 mandats i que la malaltia se’ns va endur abans d’hora.

Un home que va dedicar el seu coneixement i savoir faire a l’associació i la va conduir  amb saviesa.  El seu carisma, qualitat humana, la seva personalitat dialogant, home de consens i fusta d’empresari, el varen portar a ser una persona molt estimada en tots els àmbits.

Home d’associació, d’empresa i alcalde, encomanava la seva energia i era capaç de  mobilitzar  les persones del seu entorn.

Va ser el promotor del 1r Congrés de l’associació, va promoure i consolidar l’associació com a organització empresarial representant del sector tant de l’automoció i nàutica a les comarques gironines i moltes altres iniciatives i projectes en benefici dels socis.   Tot això, va fer-li merèixer el reconeixement pòstum, instaurant el Guardó Narcís Casas i Masgrau que es fa entrega bianualment a persones, empreses o institucions vinculades a l’associació pels seus mèrits en bé del col·lectiu, actes que, desgraciadament amb la pandèmia, han quedat aturats.

Ara fa 25 anys que ens va deixar, però el seu record continua intacte.

L’associació no pot més que agrair tot el que va aportar de manera desinteressada a tot el col·lectiu i amb aquest escrit volem reiterar-li el nostre homenatge i reconeixement.